HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Και τώρα... δουλειά!

Πάφος FC: Και τώρα… δουλειά!

Είναι γεγονός πως μια τόσο ιστορική χρονιά για την Πάφος FC έπρεπε να πανηγυριστεί ανάλογα. Το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρθέδο κέρδισε το πρώτο κύπελλο στην ιστορία του, θα λάβει μέρος για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και τόσο το ίδιο, όσο και κόσμος του το χάρηκαν -και συνεχίζουν να το χαίρονται- δεόντως!

Ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν πως κάποια στιγμή οι πανηγυρισμοί θα πρέπει να ολοκληρωθούν και όλη η προσοχή θα πρέπει να στραφεί στην επόμενη για την ομάδα. Και αυτό ακριβώς είναι και που πράττουν.

Ήδη η Διοίκηση της Πάφος FC και γενικότερα οι αρμόδιοι για τα εν λόγω θέματα έχουν αρχίσει τον προγραμματισμό ενόψει της νέα σεζόν. Μια σεζόν η οποία ουσιαστικά ξεκινάει πολύ νωρίς, αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας των «γαλάζιων» για το Γιουρόπα Λιγκ θα είναι στις 11 Ιουλίου. Οπότε, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι ημέρες προγραμματισμού, μεταγραφικού σχεδιασμού και ξεκούρασης είναι ελάχιστες.

Επιπλέον, άλλο ένα «πρόβλημα» το οποίο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι της Πάφος FC είναι και αυτό των αρκετών ανοιχτών μετώπων στις αποχωρήσεις και παραμονές ποδοσφαιριστών του ρόστερ της. Είναι πολλοί οι παίκτες οι οποίοι είτε είναι δανεικοί είτε ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους και πρέπει να αποχωρήσουν και το χρονικό περιθώριο που έχει η ομάδα για να κινηθεί δεν είναι και το μεγαλύτερο.

Σαφώς, αρκετές προκαταρκτικές κινήσεις και διεργασίες όσον αφορά τα πιο πάνω θέματα έχουν ήδη γίνει και η Διοίκηση της ομάδας βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων.

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν, η παφιακή ομάδα είχε ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τον προγραμματισμό της. Λόγω της απουσίας ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, υπήρχε άπλετος χρόνος προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις χωρίς την πίεση του χρόνου. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό φέτος αφού θα κληθεί να πραγματοποιήσει αρκετές και σημαντικές κινήσεις σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι κάτι που ξέρουν στην ομάδα της Πάφου και πάνω στο οποίο δουλεύουν προκειμένου να το πετύχουν στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Λοΐζος Μωυσέως

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης