HomeSliderΈχει το κύρος και μπορεί να σταθεί στα πόδια του!

Έχει το κύρος και μπορεί να σταθεί στα πόδια του!

Το ΑΠΟΕΛ αναμφίβολα περνάει το τελευταίο διάστημα τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του την τελευταία δεκαετία. Η ομάδα της Λευκωσίας έχει καταντήσει να βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα 20 από την κορυφή της βαθμολογίας!

Πρόκειται για πρωτόγνωρες καταστάσεις για τον σύλλογο, ο οποίος έχει κατακτήσει όχι μόνο τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Κύπρο, αλλά και επτά σερί την τελευταία δεκαετία. Επίσης ας μην ξεχνάμε τις συχνές εισόδους του ΑΠΟΕΛ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και τις γενικά σπουδαίες πορείες στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πλέον το ΑΠΟΕΛ δίνει μάχη όχι μόνο για να περισώσει ότι μπορεί από τη φετινή σεζόν, αλλά και για να αποκτήσει και πάλι το κύρος και την αξιοπρέπεια του.

Τα σημάδια για την κακή φετινή χρονιά –για τα δεδομένα του συλλόγου- είχαν αρχίσει να φαίνονται από την περασμένη. Μπορεί το πρωτάθλημα να διακόπηκε και να μην είχαμε πρωταθλήτρια στην Κύπρο, αλλά οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έδειχναν να έχουν τα «πατήματα» των προηγούμενων ετών. Οι συχνές αλλαγές προπονητών από τη διοίκηση, η κακή διαχείριση των οικονομικών, αλλά και οι λανθασμένες και βεβιασμένες μεταγγραφικές κινήσεις είναι μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν το ΑΠΟΕΛ σε αυτή την άσχημη κατάσταση.

Φέτος, η ομάδα έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και αυτό είναι η πικρή πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει χρόνος για να ανασυνταχθεί και να περισώσει την καταστροφική φετινή σεζόν τουλάχιστον με την κατάκτηση εντός τίτλου, του Κυπέλλου, αλλά και να παλέψει στο πρωτάθλημα για το μέγιστο των βαθμών που μπορεί να πάρει.

Μάστανγκ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης