HomeΟΜΑΔΕΣΕθνικόςΘα επιδιώξει τη νίκη γοήτρου ο Εθνικός Άχνας

Θα επιδιώξει τη νίκη γοήτρου ο Εθνικός Άχνας

Ο Εθνικός Άχνας φιλοξενεί σήμερα στις 19:00 την ΑΕΛ στο Δασάκι για το πρωτάθλημα και θέλει νίκη γοήτρου. Η ομάδα της Άχνας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική και θα επιδιώξει να επανέλθει στις επιτυχίες.

Σε ένα παιχνίδι παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά, ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Μπόρτζιε Τζιούρεφ, έχει το κίνητρο να θέλει την πρώτη του νίκη στον πάγκο. Με τον Τζιούρεφ στον πάγκο ο Εθνικός Άχνας μέχρι στιγμής μετράει δύο ήττες και συγκεκριμένα από τον Οθέλλο Αθηένου και τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ παράλληλα έχει και μία ισοπαλία με τον Απόλλωνα.

Και σήμερα ο Μπόρζιε Τζιούρεφ θα δώσει ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά φέτος. Επίσης, υπάρχουν παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και έχουν κίνητρο να δείξουν πράγματα. Ερωτηματικό εάν θα είναι στην εστία και πάλι ο Παναγή που παίζει στον Εθνικό ως δανεικός από την Ομόνοια ή εάν θα δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον άλλο.

Μεγάλο κίνητρο έχουν τα πρώτα κανόνια της ομάδας, οι Μάριος Ηλία και Έντζο Καμπρέρα, οι οποίοι σαφώς και θέλουν να πετύχουν κι άλλα γκολ. Ο Μάριος Ηλία μετράει 19 γκολ και ο Καμπρέρα 17 γκολ φέτος για τον Εθνικό Άχνας.

Νίκος Μουλαζίμης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης