HomeΔΙΕΘΝΗEuropa LeagueΠαιγνίδι μίας επιλογής για τον Απόλλωνα

Παιγνίδι μίας επιλογής για τον Απόλλωνα

Παιχνίδι μιας επιλογής είναι αυτό που θα γίνει αύριο στις 19:00 στο ΓΣΠ για την ομάδα του Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του άφησαν πίσω τους το παιχνίδι με την Ανόρθωση και κρατούν μόνο τα καλά στοιχεία. Σκέφτονται αποκλειστικά την αναμέτρηση με τη Λεχ Πόζναν και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, ο Απόλλωνας έχει σημαντικές πιθανότητες να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Θα πρέπει όμως να δει με σοβαρότητα, πρώτα το παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν και μετά τα υπόλοιπα που θα έρθουν.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα περιμένει και τη σημερινή προπόνηση ώστε να μάθει για τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και ανάλογα θα καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο. Υπενθυμίζουμε ότι στην λίστα των τραυματιών βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές. Γιαννιώτας, Αγκίρε, Γιούστε, Πέδρο και Χάμπος. Οι πρώτοι δύο δεδομένα θα προλάβουν την αυριανή αναμέτρηση ενώ για τους υπόλοιπους προκύπτουν ερωτηματικά.

Να σημειώσουμε ότι στις 12 το μεσημέρι σήμερα ο Σωφρόνης Αυγουστή θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και μαζί του εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές θα είναι ο Ιωάννης Πίττας.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης