HomeSliderΣκέφτονται το ντέρμπι οι παίκτες του Απόλλωνα

Σκέφτονται το ντέρμπι οι παίκτες του Απόλλωνα

Το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, στο στόχο των «γαλάζιων» για να ανοίξουν τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία του αγώνα με την Πάφο και να δουλέψουν σκληρά ώστε να κερδίσουν ακόμα ένα ντέρμπι.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης αναμένεται σύντομα να προκύψουν νεότερα. Όπως σημειώσαμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, υπάρχει αγωνία για το αν θα κατατεθεί κάποια πρόταση για τον Σάλαϊ, την οποία δεν θα μπορεί να αρνηθεί η ομάδα. Στον Απόλλωνα επιθυμούν την παραμονή του ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ, ο Παπουνασβίλη ετοιμάζει βαλίτσες για την Κύπρο. Με μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ευχαρίστησε τη Σαραγόσα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα και ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του που ονομάζεται Απόλλωνας Λεμεσού. Αναλυτικά όσα έγραψε το νέο απόκτημα του Απόλλωνα: «Είμαι εδώ, ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία, γιατί αυτή η ομάδα την αξίζει. Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και θα συνεχίσω να βρίσκομαι οπουδήποτε πηγαίνω για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό της ομάδας, τους οπαδούς. Θα έχω πολλές καλές αναμνήσεις. Ευχαριστώ όλη την οικογένειά μου που με υποστήριξε συνεχώς κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Καλή τύχη».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης