HomeΔΙΕΘΝΗChampions League‘’Ξέρουμε τι συμβαίνει με τα πέναλτι της Ρεάλ...’’

‘’Ξέρουμε τι συμβαίνει με τα πέναλτι της Ρεάλ…’’

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, υποστήριξε ότι ο… αγκώνας του Σέρχιο Ράμος στο ματς της Ρεάλ με την Έιμπαρ ήταν πέναλτι, αλλά άφησε υπόνοιες για εύνοια των Μαδριλένων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από την έδρα της Έιμπαρ με 3-1, πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ αφού, συν τοις άλλοις, στο 81′ υπήρξε μια φάση όπου η μπάλα βρήκε στον αγκώνα τον Σέρχιο Ράμος μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα, αφού μάλιστα συμβουλεύτηκε και το VAR.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν την γνώμη του Ρόναλντ Κούμαν και ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν απόλυτος, αφήνοντας μάλιστα ξεκάθαρες υπόνοιες για διαιτητική εύνοια των Μαδριλένων.

«Δεν καταλαβαίνω το κριτήριο των διαιτητών. Αλλά κρατάω αυτό που είχα πει την ημέρα του αγώνα με την Ρεάλ (σ.σ. όπου είχε κάνει παράπονα για την διαιτησία). Υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται εύκολα κατανοητά. Αν ρωτήσεις δέκα φίλους της Ρεάλ, οι εννέα θα σου πουν ότι είναι πέναλτι. Αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να μην το σφυρίξει. Αλλά ξέρουμε τι συμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά ο Κούμαν.

Ερωτηθείς, μάλιστα, αν «το σύστημα βοηθάει την Ρεάλ;», πρόσθεσε πως «εγώ μπορώ να σκεφτώ ότι είναι πέναλτι. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την γνώμη του και δεν πρέπει να λέμε άλλα. Για εμένα είναι πέναλτι, αλλά οι διαιτητές αποφάσισαν ότι δεν είναι. Το σέβομαι… Αλλά αν με ρωτάτε, ε τότε είναι πέναλτι».

Πηγή:Gazzetta.gr

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης