ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ - Όλο το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ – Όλο το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Google

🔖 Πρόσθεσε το match.cy
στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

+ Προσθήκη τώρα →

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα τα πούνε στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

H AEK μπορεί να πραγματοποιεί τη χειρότερη από πλευράς εντυπώσεων πορεία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην ιστορία της, αλλά στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Η ήττα από την Μπράγκα έφερε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η «Ένωση» είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Στόχος για τον «δικέφαλο» είναι να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, έτσι ώστε να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, τρεις λιγότερους από Ολυμπιακό Πειραιώς και Άρη.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη πλευρά, παρουσίασε αρκετή βελτίωση από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μπόλονι. Δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα προσγείωσαν τους «πράσινους» κάπως ανώμαλα, αλλά επέστρεψαν στις νίκες την περασμένη αγωνιστική με το 2-1 επί του Παναιτωλικού. Οι 12 βαθμοί του Παναθηναϊκού δείχνουν ότι η σεζόν φέτος δεν κυλάει όπως θα έπρεπε και σίγουρα νέα απώλεια απέναντι στην ΑΕΚ θα τον βάλει ακόμη σε πιο δύσκολη θέση.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός Πειραιώς, αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στο Βόλο, τον οποίο υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το τρίποντο για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συγκάτοικος του Ολυμπιακού στην κορυφή είναι ο Άρης, ο οποίος φιλοξενείται από τον Ατρόμητο. Οι «κίτρινοι» έχουν και αγώνα περισσότερο από τον Ολυμπιακό.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ μαζεύει τα κομμάτια του μετά την ήττα από την Ομόνοια και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στην «Τούμπα». Ο «δικέφαλος του βορρά» προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και απέχει ένα βαθμό από την κορυφή.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σήμερα

17:15 Ατρόμητος-Άρης

19:30 Ολυμπιακός-Βόλος

Αύριο

15:00 ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης

17:15 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία

19:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Μεθαύριο

19:30 Παναιτωλικός-ΑΕΛ


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης