HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΠρέπει να αποδείξει γιατί είναι φαβορί - Αγνοεί την νίκη για ένα μήνα

Πρέπει να αποδείξει γιατί είναι φαβορί – Αγνοεί την νίκη για ένα μήνα

Η Ομόνοια άφησε πίσω της το παιχνίδι με τη Γρανάδα και έχει επικεντρωθεί στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ερμή στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, έτσι η ανάγκη για νίκη είναι τεράστια. Άλλωστε η απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας είναι τέτοια, που οποιαδήποτε άλλη απώλεια βαθμών ίσως αποδειχθεί καταστροφική για τη συνέχεια.

Η Ομόνοια χρειάζεται πλήρη συγκέντρωση στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα σερί νίκες στον δεύτερο κύκλο των συνεχόμενων υποχρεώσεων. Μέχρι στιγμής η προσαρμογή της ομάδας από ευρωπαϊκό αγώνα σε παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος δεν έγινε ποτέ. Είναι και ο κυριότερος λόγος που το «τριφύλλι» έχει να πανηγυρίσει νίκη από τις 18 Οκτωβρίου.

Πάει δηλαδή ενάμιση μήνας σχεδόν που η χαρά της νίκης αγνοείται. Όλα αυτά στην Ομόνοια θέλουν να τα αλλάξουν και ο αυριανός αγώνας προσφέρεται. Σαφώς και η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Άλλωστε και σε προηγούμενα παιγνίδια ήταν το φαβορί, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο αγώνας θα είναι εντός έδρας, όπου η τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στις 4 Οκτωβρίου στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Ο Νορβηγός τεχνικός τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που δεν θα έχει στη διάθεσή του είναι τον Ερίκ Μποτεάκ. Ο Γάλλος ακραίος αμυντικός αποκόμισε αιμάτωμα στο γόνατο από το παιγνίδι με τη Γρανάδα και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Φυσικά απέφυγε τα χειρότερα και μέσω της θεραπείας που θα ακολουθήσει θα διαφανεί πότε θα είναι έτοιμος.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, είναι άγνωστο το τι θα πράξει ο Χένινγκ Μπεργκ. Επιπλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο η ομάδα να παραταχθεί με τρεις αμυντικούς, όπως έπραξε δηλαδή την περασμένη Πέμπτη απέναντι στη Γρανάδα.

Διαβάστε επίσης: 

Νίκη γοήτρου και … +5 !

Πιο δυνατός σε άμυνα και επίθεση μετά τις επιστροφές

Θα τριτώσει το καλό ;

Θέλει να παραμείνει στην κορυφή !

Η αποτυχία, η παραδοχή και η… ουσία !

Οι αλλαγές που πρέπει να κρατήσει

Πρέπει να αποδείξει γιατί είναι φαβορί – Αγνοεί την νίκη για ένα μήνα

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης