HomeSliderΠρωταγωνιστής ο Κβιλιτάια

Πρωταγωνιστής ο Κβιλιτάια

Τη νίκη με 4-2 πέτυχε η Ανόρθωση επί της ΕΝΠ και ανέβηκε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Σ’ ένα περίεργο παιγνίδι όπως εξελίχθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση προηγήθηκε με 2-0 με δύο εύστοχα κτυπήματα πέναλτι από τον Κβιλιτάια (13′, 53′). Η ΕΝΠ προσπάθησε ν’ αντιδράσει και μείωσε στο σκορ επίσης από το σημείο του πέναλτι με τον Φελίπε στο 63′. Ο Γεωργιανός επιθετικός δεν είπε την τελευταία του λέξη καθώς στο 73′ πέτυχε χατ τρικ για την ομάδα του δίνοντας προβάδισμα και πάλι δύο τερμάτων. Η ομάδα του Παραλιμνιού βρήκε τρόπο και πάλι να μειώσει στο σκορ και συγκεκριμένα στο 86′ με τον Μπαλοτέλι. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν πρόλαβε όμως να χαρεί καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Σελίν διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για την Ανόρθωση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Γκαλίτσιος (84΄Κορρέα), Σίλντενφελντ, Σελίν, Κορέια, Νταουσβίλι, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (46′ Χριστοφή), Μίχα (56′ Πηλέας), Μαργκάσα (46′ Ελουντού), Κβιλιτάια (80′ Μανιάς).

ΕΝΠ: Πέτρου, Ιρέπ (60′ Ουντόζι), Φαν Άνχολτ (67′ Μουλαζίμης), Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Μπελόνε (78′ Κοσμά), Λουσέρο, Φελίπε, Μαρκόφσκι (78′ Κολοκούδιας), Θεοδώρου, Ντένινγκ (60′ Μπαλοτέλι).

Κίτρινες: Νταουσβίλι (3η), Μίχα / Ντένινγκ, Μπελόνε

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης