HomeSliderΑναλυτικά, όλα τα βραβεία των «PASP FOOTBALL AWARDS 2021/22»

Αναλυτικά, όλα τα βραβεία των «PASP FOOTBALL AWARDS 2021/22»

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών παρουσιάζει σήμερα τις πληροφορίες για τα βραβεία που θα απονεμηθούν την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2021/22», σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι Cablenet Sports1HD στις 20:30, με το Pre-Show να ξεκινά στις 19:45!

Τιμής Ένεκεν
Ο ΠΑ.Σ.Π. θα τιμήσει τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες για την μεγάλη τους προσφορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και την Εθνική μας ομάδα.

Best Saves of Regular Season
Οι τρεις κορυφαίες αποκρούσεις της Πρώτης Φάσης του Πρωταθλήματος. Οι Stoiximan Top Save που διακρίθηκαν σε κάθε αγωνιστική τέθηκαν σε τρεις ψηφοφορίες: των φιλάθλων στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., της ειδικής επιτροπής και των ίδιων των υποψήφιων ποδοσφαιριστών.

Best Goals of Regular Season
Τα τρία κορυφαία γκολ της Πρώτης Φάσης του Πρωταθλήματος. Τα Stoiximan Top Goal που διακρίθηκαν σε κάθε αγωνιστική τέθηκαν σε τρεις ψηφοφορίες: των φιλάθλων στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., της ειδικής επιτροπής και των ίδιων των υποψήφιων ποδοσφαιριστών.

Top Scorers of the Season
Οι πρώτοι σκόρερ στα πρωταθλήματα του Γυναικείου και U19 A’ Κατηγορίας.

Golden Gloves of the Season
Τα Stoiximan Χρυσά Γάντια του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας. Ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheet στο Πρωτάθλημα.

Best 11 of the Season
Θα βραβευτεί η κορυφαία ενδεκάδα όπως την ψήφισαν μέσα από εκλογική διαδικασία, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας.

Second Best 11 of the Season
Θα παρουσιαστεί η δεύτερη κορυφαία ενδεκάδα, με τους φιναλίστ ποδοσφαιριστές που έφθασαν ένα βήμα πριν την συμπερίληψη τους στην κορυφαία ενδεκάδα, μέσα από την ψηφοφορία των ιδίων των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας.

Best Coach of the Season
Ο Κορυφαίος Προπονητής που αναδείχθηκε μέσα από την εκλογική διαδικασία των ιδίων των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας.

Best Young Player of the Season
Σε συνεργασία με την διεθνή πλατφόρμα ανάλυσης InStat οι υποψήφιοι για το βραβείο του Καλύτερου Νέου του Πρωταθλήματος ήταν βάση των λεπτών συμμετοχής (900 λεπτά – αντιστοιχία 10 παιχνιδιών μέχρι την 25η Αγωνιστική) και με ηλικιακό περιορισμό (21 ετών στο ξεκίνημα της σεζόν). Οι υποψήφιοι τέθηκαν σε τρεις ψηφοφορίες: των φιλάθλων στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., της ειδικής επιτροπής και των ίδιων των υποψήφιων ποδοσφαιριστών.

MVP of the Season
Ο MVP της σεζόν αναδεικνύεται μέσα από την ψηφοφορία των ιδίων των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας και σε συνάρτηση με τον διεθνή δείκτη InStat index ο οποίος είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση όλες τις ενέργειες που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο.

Διοργανωτής των Bραβείων είναι ο ΠΑ.Σ.Π., Χορηγός Μετάδοσης η Cablenet, Χορηγός Φιλοξενίας το ξενοδοχείο St. Raphael και Χορηγοί των Βραβείων οι Unicars (Volkswagen), Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Stoiximan, Lander Polar Ice και το Buffalo Wings & Rings!

#PASPAwards #FromPlayersForPlayers

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης