HomeSliderΚόλλησαν στο μηδέν

Κόλλησαν στο μηδέν

ΕΝΠ και Πάφος FC έμειναν στην λευκή ισοπαλία σε παιγνίδι που έγινε στο «Τάσος Μάρκου» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει τον αγώνα την ίδια ώρα που η γηπεδούχος ομάδα ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Χαρακτηριστικό αυτού ότι δεν κατέγραψε σχεδόν καμία αξιόλογη φάση. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν καλός αφού τα πολλά λάθη εκατέρωθεν δεν έδιναν το δικαίωμα να δημιουργηθούν φάσεις. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι αξιόλογο ενώ από εκεί και πέρα δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις κυρίως από πλευράς φιλοξενουμένων για να πετύχουν τέρμα. Η πρώτη καλή φάση καταγράφηκε στο 16’ με το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Μπεριγκό αλλά ήταν σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας Πέτρου. Η Παφιακή ομάδα είχε την καλύτερη της στιγμή στο 29’ όταν ο Μπεριγκό και πάλι προσπάθησε από πλάγια στην περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίκτυα αλλά ο Κύπριος τερματοφύλακας ήταν στην σωστή θέση και απέκρουσε την μπάλα. Στο 37’ εκ νέου η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την ευκαιρία να φτάσει στο τέρμα με το σουτ που επιχείρησε ο Κούζικ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε με την Πάφο να έχει την κατοχή της μπάλας και την ΕΝΠ να μην μπορεί να γίνει δημιουργική και να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Η μόνη διαφοροποίηση ήταν στο ότι η φιλοξενούμενη ομάδα ούτε και αυτή μπορούσε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. η μοναδική φάση καταγράφηκε στο 47’ όταν ο Βαλακάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω. Όσο περνούσε ο χρόνος η ΕΝΠ το μοναδικό πράγμα που είχε στο μυαλό της ήταν να κρατήσει το μηδέν παθητικό στην εστία της και να πάρει έστω και τον ένα βαθμό. Από την άλλη η Πάφος προσπαθούσε αλλά ήταν φλύαρη με αποτέλεσμα να μην φτάσει στο τέρμα που τόσο επιδίωκε. 

ΕΝΠ: Πέτρου, Ιρέπ, Βαν Άνχολντ, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Κυριάκου (82’ Μαϊσουράντζε), Λουσέρο (82’ Μπελόνε), Φελίπε, Ντένινγκ (74’ Θεοδώρου), Ουντότζι (67’ Μαρκόφσκι), Μπαλοτέλι

ΠΑΦΟΣ F.C.: Ρούτκο, Σάιθ, Κβίτα, Χάτσινσον, Μπεριγκό, Βαλεριάνος (87’ Βαρέλα), Κούζικ (46’ Ανγκούλο), Αουρέλιο, Βαλακάρι, Πάντσεον, Ράκελς (66’ Τόρες)

Κίτρινες: Ιρέπ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης