HomeSliderΝα μπουν οι βάσεις πρόκρισης

Να μπουν οι βάσεις πρόκρισης

Η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα (19:00) την Ομόνοια στο Τσίρειο στάδιο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca Cola και στόχος της είναι η εξασφάλιση αποτελέσματος που ν’ αφήνει ανοικτή την πόρτα πρόκρισης. Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να μη δεχθεί γκολ και την ίδια ώρα να πετύχει τέρμα ή τέρματα.

Οι απαιτήσεις του αγώνα είναι αρκετά υψηλές και η ΑΕΛ καλείται να είναι έτοιμη στον πιο κρίσιμο αγώνα (μέχρι τον επόμενο) της χρονιάς. Η έξοδος στην Ευρώπη μπορεί να επιτευχθεί μέσω του κυπέλλου, όπως επίσης και η υλοποίηση του στόχου που τέθηκε από την αρχή της σεζόν για κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Η ομάδα προετοιμάστηκε στον καλύτερο δυνατό βαθμό από τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος μελέτησε διεξοδικά τη σημερινή αντίπαλο και κατέστρωσε πλάνα νίκης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι οι παίκτες του πρέπει να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο και τις οδηγίες του για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήδη έχει μεταφέρει στους παίκτες του ότι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, ενώ δούλεψε αρκετά και στον τομέα της ψυχολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν προβλήματα με εξαίρεση τον Μεντόγεβιτς.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και αυτό ικανοποιεί τον Ελλαδίτη τεχνικό, ο οποίος φαίνεται μάλιστα ότι έχει κατασταλάξει και στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Μέγερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει τη μεγάλη του κλάση και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά χαρτιά στην άμυνα.

Από κει και πέρα σε σχηματισμό 4-4-1-1 που ο Παντελίδης θα παρατάξει την ομάδα η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Σάντος (δεξιά), Μαζάν (αριστερά), Ριστέφσκι και Τεσέιρα. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ δεν αποκλείεται ο Σωτηρίου να διεκδικήσει θέση (αν γίνει αυτό θα μείνει εκτός ο Τεσέιρα).

Η τετράδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Νταβόρ, Παπαφώτη, Έουλερ (αριστερά) και Τόρρες (δεξιά). Μπροστά από αυτούς σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Μαρόσα και στην κορυφή ο Μιλιντσεάνου.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης