HomeSliderΣτην κορυφή μέχρι τέλους

Στην κορυφή μέχρι τέλους

Η Ανόρθωση βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους. Άλλωστε ο στόχος της Βαρωσιώτικης ομάδας είναι η κατάκτηση του τίτλου. Η Ανόρθωση την Κυριακή έχει ενώπιον της μία πολύ δύσκολη αποστολή. Θα ταξιδέψει στην Λέμεσό για ν’ αντιμετωπίσει την ΑΕΛ η οποία μετράει μόνο νίκες στην έδρα της. Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει πολύ καλά ότι θα χρειαστεί η ομάδα του να δώσει ότι έχει και δεν έχει εντός αγωνιστικού χώρου για ν’ αποδράσει από το Τσίρειο με τους τρεις βαθμούς.

Ο Γεωργιανός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα στον καλύτερο δυνατό βαθμό και ουσιαστικά θα μπορέσει να κάνει ολοκληρωμένη προπόνηση από την Πέμπτη και μετά όταν θα επιστρέψουν και οι διεθνείς. Σαφέσταστα η προσοχή του είναι στραμμένη στους συμπατριώτες του που αποτελούν και βασικά γρανάζια στην μηχανή φέτος της Ανόρθωσης.

Με την επιστροφή τους θα διαπιστωθεί αν είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν στο ντέρμπι με την ΑΕΛ καθώς προκύπτει κούραση από τα παιγνίδια με την Εθνική Γεωργίας αλλά και από τα ταξίδια. Επιπλέον θα περιμένει και την επιστροφή των Κύπριων διεθνών.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης