HomeOut of the match100+7 δώρα και πολλές ευχές απο την Fonbet στα παιδιά του Μακάρειου Νοσοκομείου!

100+7 δώρα και πολλές ευχές απο την Fonbet στα παιδιά του Μακάρειου Νοσοκομείου!

Η Fonbet και το προσωπικό της, μαζί με την Ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕΕΚ, επισκέφθηκαν το Μακάρειο Νοσοκομείο και χάρισαν χαμόγελα αγάπης και αισιοδοξίας στα παιδιά που νοσηλεύονται σε διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου, όπως τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Παίδων, το Μαιευτήριο, το Παιδιατρικό, το Παιδογκολογικό, το Παιδοχειρουργικό, και το Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων (Παιδοψυχιατρική).

Η προσφορά είναι κομμάτι της συλλογικής συνείδησης της εταιρείας μας. Η Fonbet, επιλέγει να δρα υπεύθυνα με Εταιρικές Κοινωνικές πρωτοβουλίες, σε μια προσπάθεια να συμβάλει και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στηρίζουμε τον συνάνθρωπο μας, αισθανόμαστε υπεύθυνοι και επιλέγουμε να δρούμε υπεύθυνα! Ευχόμαστε σ’αυτά τα παιδιά καλή ανάρρωση και να βρεθούν σύντομα στα σπίτια τους, γερά, δυνατά και γεμάτα με υγεία!

Fortune Entertainment RG Limited, Αρ. Εγγραφής ΗΕ 360714, Οδός 27 Μιχαλακοπούλου, Όροφος 4, Αρ. 402, 1075 Λευκωσία, Κύπρος, κάτοχος άδειας Κλάσης Β που εκδίδεται και ρυθμίζεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.

Αριθμός αδείας B012.

Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

Στοιχηματίστε με ασφάλεια: https://safergambling.gov.cy

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης