HomeSliderΑΠΟΕΛ: Με την πλάτη στον τοίχο

ΑΠΟΕΛ: Με την πλάτη στον τοίχο

Η κακή συγκομιδή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα φέρνει το ΑΠΟΕΛ από εδώ και πέρα σε κάθε του παιγνίδι να αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο. Η διαφορά των έξι βαθμών που προκύπτει με την 6η στην βαθμολογία ΑΕΚ μπορεί να καλυφθεί φτάνει από εδώ και πέρα η ομάδα να καταφέρει να πετυχαίνει νίκες. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Μικ Μακάρθι και τα παιγνίδια που ακολουθούν παίρνουν την μορφή τελικού.

Το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο αγώνας πρέπει να κερδηθεί. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποτελεί αποτυχία για την ομάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι χρειάζεται άμεση αντίδραση και ο Μικ Μακάρθι είχε τον χρόνο να γνωρίσει περισσότερο την ομάδα και να προσπαθήσει να εμπεδώσει στους ποδοσφαιριστές τις δικές του αντιλήψεις αλλά και τον τρόπο ανάπτυξης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Τόμας Ντε Βινσέντι και Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν έχουν πιθανότητες να προλάβουν τον Ολυμπιακό.
Οι Ντογκαλά και Μπεν Σαχάρ λογικά θα είναι έτοιμοι. Την Πέμπτη θα επιστρέψει ο Νούχιου που είναι με την Εθνική του Κοσσόβου και την Τετάρτη ο Χρίστος Σιέλης από την Εθνική Κύπρου όπως επίσης οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων που θα προπονηθούν αύριο.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης