Η Πάφος FC ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον παιχνίδι με τη Δόξα στην Περιστερώνα.
Η αυριανή αποστολή της ομάδας κρύβει παγίδες τις οποίες θέλει να αποφύγει, ούτως ώστε
να διατηρηθεί στη διεκδίκηση του τίτλου. Το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρθέδο μπήκε ιδανικά στο 2024 με τη μεγάλη νίκη επί του Άρη, όμως για να έχει σημασία το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, θα πρέπει να δώσει συνέχεια.
Η ανάγκη για νέα επιτυχία ενισχύεται λαμβάνοντας υπόψιν τα διαδοχικά ντέρμπι που έπονται, αφού η παφιακή ομάδα θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών αλλά και την ανάλογη ψυχολογία στις αναμετρήσεις με τους ανταγωνιστές της.
Ο Ισπανός τεχνικός καταστρώνει το πλάνο με το οποίο θα χτυπήσει τη νίκη έχοντας υπόψιν
τις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι, αφού η εμφάνισή
της δεν έφτασε σε υψηλό επίπεδο. Ταυτόχρονα, αναζητά τις καλύτερες επιλογές για να καλύψει τα κενά που προκύπτουν λόγω των απουσιών. Υπενθυμίζουμε ότι οι Ντράγκομιρ και Ζάιρο δεν υπολογίζονται από τον κ. Καρθέδο, αφού θα εκτίσουν ποινή λόγω καρτών, ενώ εκτός πλάνου παραμένει ο Μπρούνο Φελίπε, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Βάσει τούτων είναι δεδομένο πως θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, με θετικό το γεγονός ότι έχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών.