Το ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο «σακούλι» με την 5η σερί του νίκη και διατήρησε επαφή με την κορυφή. Οι «γαλαζοκίτρινοι» αγχώθηκαν στον αγώνα με τη Δόξα, όμως έφεραν σε πέρας την αποστολή τους κρατώντας για άλλη μια φορά το μηδέν στην άμυνα. Έτσι, ολοκλήρωσαν με εξαιρετικό απολογισμό το δύσκολο πρόγραμμα που είχαν και θα πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με την Ομόνοια.
Εκείνο που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η ξεκούραση των ποδοσφαιριστών και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τούς έδωσε τριήμερη άδεια εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ωστόσο με την επιστροφή τους στον «Αρχάγγελο» μεθαύριο Πέμπτη τούς περιμένει μπόλικη δουλειά, προκειμένου να βελτιωθούν σε συγκεκριμένους τομείς. Ο Σέρβος τεχνικός προγραμματίζει διπλές προπονήσεις επί καθημερινής βάσης με στόχο να προσθέσει στο παιχνίδι της ομάδας κάποια στοιχεία που επιθυμεί για να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.
Ο κ. Μιλόγεβιτς κρατά την καλή αμυντική λειτουργία ως «εργαλείο» για το εξίσου απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί και θα προσπαθήσει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της ομάδας στις ευκαιρίες που δημιουργεί.
Από αγωνιστικής άποψης ο τραυματισμός του Τσεπάκ ήταν το αρνητικό του αγώνα με τη Δόξα, με παρήγορο στοιχείο το γεγονός ότι ο Μαροκινός δεν υπολογίζεται στο «αιώνιο» καθώς θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών. Εκτιμάται ότι μέχρι τις 27 Νοεμβρίου θα είναι έτοιμος ο Σούσιτς για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.


