HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΞεκίνησε το πρωτάθλημα όπως ήθελε η Ανόρθωση

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα όπως ήθελε η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα όπως είχε προγραμματίσει. Με νίκη. Το πρώτο τρίποντο της χρονιάς είναι γεγονός απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που μπορεί να της έβαλε δύσκολα, αλλά η προσφυγική ομάδα βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει. Δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου. Εμφανίστηκε όπως έπρεπε στην επανάληψη και με δύο τέρματα του Νινγκά κατάφερε να αποδράσει από το ΓΣΠ με τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Σαφώς και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη. Κατανοητό να γίνει αυτό λόγω της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε στον πρώτο φετινό επίσημο αγώνα. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Το γεγονός ότι αντίδρασε ευρισκόμενη πίσω στο σκορ είναι άκρως αποδεικτικό ότι η Ανόρθωση φέτος θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Ο προπονητής Ντάρκο Μίλανιτς έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Πρώτο λοιπόν βήμα προς τα εμπρός για την Ανόρθωση, η οποία πλέον θα έχει αρκετό χρόνο μπροστά της να προετοιμαστεί για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί το ΑΠΟΕΛ εκεί όπου θα είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ δυνατοτήτων. Ο Σλοβένος προπονητής που χθες βράδυ κατασκόπευσε τον προσεχή αντίπαλο έχει αρκετό χρόνο μπροστά του να προετοιμάσει την ομάδα.

Θα ήταν παράλειψη να μη γίνει αναφορά στον Νινγκά. Ο 29χρονος συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε όλους, φίλους και μη της Ανόρθωσης. Με τα δύο του τέρματα χάρισε ήδη το πρώτο τρίποντο στη βαρωσιώτικη ομάδα. Αν και η φυσική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, εντούτοις προτιμήθηκε στην κορυφή και δικαίωσε τον Ντάρκο Μίλανιτς για τη συγκεκριμένη επιλογή.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης