HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΞεκάθαρος ο Υπουργός Οικονομικών για τις οφειλές των σωματείων

Ξεκάθαρος ο Υπουργός Οικονομικών για τις οφειλές των σωματείων

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, αναφέρθηκε στο θέμα των οφειλών των σωματείων προς το κράτος:

«Το αρμόδιο τμήμα χειρίζεται το θέμα, είναι σε επαφή γίνονται ανταλλαγή απόψεων. Δεν υπάρχει οριστική κατάληξη. Κάνω έκκληση σε όλους ν’ ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, όπως όλοι οι πολίτες. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης, εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ένα σχέδιο που δόθηκε από διάφορες κυβερνήσεις.
Έχουν συσσωρευτεί, υπάρχουν καθυστερημένες πληρωμές σε αυτά τα σχέδια. Αν πληρωθούν αυτά, τότε θα μπορούν να συνεχίσουν στο σχέδιο. Αν δεν το κάνουν τότε θα προχωρήσουμε σε νομική διαδικασία, δεν το αποφασίζω εγώ… Εγώ ξέρω ότι είμαι θεματοφύλακας της εφαρμογής της νομοθεσίας, ισότιμα προς όλους τους πολίτες. Δεν έχω υπόψη μου ποιοι πλήρωσαν μέχρι στιγμής, μακάρι το πρόβλημα αυτού του τόπου να ήταν τα εκατομμύρια των σωματείων…».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης