Η ΑΕΚ έχει αυξήσει τις ελπίδες της για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διαφορά πλέον από την πρωτοπόρο Ομόνοια είναι στο -6. Διαφορά που μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν ακόμα δύο παιχνίδια μεταξύ τους.
Η ΑΕΚ, παρά τις αναταράξεις που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα, κατάφερε να μείνει αλώβητη. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος κέρδισε, ενώ η προσπάθειά της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας ήταν συγκλονιστική.
Οι «κιτρινοπράσινοι» βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση. Αγωνιστικά, παρά τις σημαντικές απουσίες που προκύπτουν σχεδόν σε κάθε αγώνα, βρίσκουν λύσεις. Βρίσκουν λύσεις ώστε να κερδίζουν.
Η διακοπή στο πρωτάθλημα είναι αναγκαία όσο ποτέ, ώστε να πάρουν ανάσες οι παίκτες. Μην ξεχνάμε ότι ήταν η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε από πολύ νωρίς τη φετινή σεζόν. Από τις αρχές Ιουλίου οι πρώτες της υποχρεώσεις. Και έκτοτε με συνεχόμενα παιχνίδια και πολλά εξ αυτών με υψηλές εντάσεις.
Η ΑΕΚ βλέπει μόνο μπροστά, με την ψυχολογία να είναι στα ύψη. Ο Χάβι Ροθάδα θα έχει και την ευκαιρία αυτές τις μέρες να μάθει καλύτερα τους παίκτες του. Την ίδια ώρα, θα μπορέσει να δουλέψει και στα δικά του «θέλω». Επόμενος αντίπαλος ο Απόλλωνας στη Λεμεσό. Κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι (όπως και όλα τα υπόλοιπα) για τη μετέπειτα πορεία της. Την ερχόμενη εβδομάδα θα διαφανεί ποιοι παίκτες θα είναι απόντες.

