HomeSliderΒλέποντας και κάνοντας

Βλέποντας και κάνοντας

Στην Ανόρθωση έγιναν κάποιες κινήσεις σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν. Υπενθυμίζουμε ότι ανανέωσαν οι Λόρια και Αμπαρτζουμιάν, ενώ προκύπτουν οι πληροφορίες ότι υπάρχει συμφωνία με τους Μηνά Αντωνίου και Κίκο.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν συμβόλαια παικτών που λήγουν με το τέλος της σεζόν και στην Ανόρθωση θα πράξουν αναλόγως.

Πρωτίστως περιμένουν να ολοκληρωθεί η χρονιά για να υπάρξει σαφής εικόνα για τον αν η ομάδα θ’ αγωνιστεί στην Ευρώπη. Από αυτό θα εξαρτηθεί και το ποσό του προϋπολογισμού για τη νέα σεζόν, όπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με τις κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Στην παρούσα φάση η Ανόρθωση πρέπει να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και το πώς θα βελτιώσει την εικόνα της. Στο πώς θα καταφέρει να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης