ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΕΛΒλέπει με απαιτήσεις τη συνέχεια η ΑΕΛ

Βλέπει με απαιτήσεις τη συνέχεια η ΑΕΛ

Το παιχνίδι με την Ομόνοια ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στην ΑΕΛ επικεντρώνονται στη δύσκολη συνέχεια. Επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι είναι απέναντι στον Απόλλωνα, ενώ η συνέχεια είναι το ίδιο απαιτητική, αφού η ομάδα της Λεμεσού θα παίξει αμέσως μετά με την Ανόρθωση.

Αυτή η τετράδα των ντέρμπι, που ξεκίνησε από το παιχνίδι με την Πάφο πριν τη διακοπή, είναι ένα γερό… τεστ για τον Χρίστο Χαραλάμπους και τους ποδοσφαιριστές του. Η ΑΕΛ θέλει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτών των αγώνων και στο παιχνίδι με την Ομόνοια πήρε καλό βαθμό. Μπορεί να μην ήρθε η νίκη που ήταν ο αρχικός στόχος, ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» έγιναν η πρώτη ομάδα σε Κύπρο και Ευρώπη που κράτησαν την Ομόνοια στο μηδέν. Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Λευκωσίας δεν βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή λειτουργία της ομάδας στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Είδαμε για πρώτη φορά βασικό τον Μούριελ Μπέκερ και αναμφίβολα η παρουσία του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα στην ενδεκάδα της ΑΕΛ επιβεβαίωσε πως στην ομάδα υπάρχουν δύο εξαιρετικοί τερμαφύλακες. Ο Ολιβέιρα ήταν αυτός που βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια στα πρώτα τρία παιχνίδια, ενώ στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου έπαιξε για πρώτη φορά ο Μούριελ. Είχε καθοριστικές αποκρούσεις και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η ΑΕΛ κράτησε το μηδέν παθητικό.

Από χθες ξεκίνησε η δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια, στα οποία η ΑΕΛ θα ψάξει τα νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Η τεχνική ηγεσία ξεκίνησε να καταστρώνει το αγωνιστικό της πλάνο για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το οποίο αναμένεται να είναι διαφοροποιημένο σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια. Ο Φιλίποβιτς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, θα χάσει αυτό το παιχνίδι. Όχι μόνο γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα, αλλά και γιατί είναι τιμωρημένος. Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας θα χάσει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Μορέιρα, ο οποίος χρειάζεται ακόμα χρόνο μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο αποκόμισε στο παιχνίδι με την Πάφο. Στην αποστολή αναμένεται να βρεθεί ο Μπεραχίνο, ενώ ο Μαρς θα είναι κανονικά διαθέσιμος. Ο αμυντικός μέσος της ΑΕΛ συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και η απόφαση που έχει λάβει η τεχνική ηγεσία είναι όπως εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Στην ΑΕΛ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας. Αναμένει την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη στα επόμενα παιχνίδια. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει η ομάδα να γίνει ακόμα πιο δυνατή και να διεκδικήσει τα νικηφόρα αποτελέσματα μέσα από τα παιχνίδια που θα δώσει.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης