HomeSliderΤζιωνής / Άκρως κολακευτικές

Τζιωνής / Άκρως κολακευτικές

Ο Μαρίνος Τζιωνής έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι την περασμένη Κυριακή. Ο 20χρονος πρώην άσος της Ομόνοιας αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα της ομάδας του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του MLS των ΗΠΑ. Η Σπόρτινγκ έχασε με 3-1 από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Ο Τζιωνής πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μάουρι στο 77’. Ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Πίτερ Βέρμες έκανε δηλώσεις για το ντεμπούτο του 20χρονου εξτρέμ, οι οποίες ήταν άκρως κολακευτικές.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός προπονητής της ομάδας του Κάνσας αρχικά ανέφερε ότι ο Τζιωνής αγωνίστηκε σε διαφορετική θέση από αυτή που συνηθίζει να αγωνίζεται -έπαιξε ως μέσος-, αλλά θεωρεί ότι τα πήγε καλά και ήταν δημιουργικός. Παράλληλα, ο Βέρμες τόνισε πως: «Πιστεύω ότι θα μία πολύ καλή προσθήκη».

Χρίστος Τζιοβάνη


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης