Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα:
Νομίζω σήμερα μάθαμε πολλά απ’ τον αγώνα. Και εμείς και οι οπαδοί μας. Δεν πρέπει να φύγουν πριν το τελευταίο σφύριγμα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα το γυρίζουμε κάθε φορά αλλά έγινε ξανά και θα δίνουμε τα πάντα. Στο πρώτα 20-25 λεπτά κυριαρχήσαμε, μετά η ΑΕΛ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και λόγω της ποιότητας της και λόγω της δικής μας συμπεριφοράς και βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες και βγήκαμε αλλαγμένοι. Μειώθηκαν κατά πολύ τα λάθη. Η αλλαγή στην ψυχολογία ήρθε απ’ την αρχή με το δοκάρι. Υπήρχαν κάποια σημεία που δεν λειτουργήσαμε σωστά όμως ήμασταν καλοί. Μεταφέραμε και τον Ίντζια στα αριστερά και έδωσε βοήθειες στον Χαμάς.
Θεωρώ πως το αποτέλεσμα στο τέλος ήταν αυτό που έπρεπε. Στο τέλος νομίζω ήταν σαν δυο μποξέρ που έψαχναν την μεγάλη γροθιά. Δεν ήταν τυχερό, αξίζαμε τη νίκη με την εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Μας βοήθησαν πολύ οι οπαδοί άφησαν πίσω την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Δικαιούνται να απογοητεύονται αλλά να είναι σίγουροι πως κάθε φορά. Και για αυτούς που δεν ήρθαν ελπίζω να απόλαυσαν δείπνο γιατί έχασαν μια μεγάλη νύχτα. Από εκεί και πέρα ήταν αγώνας με μεγάλη ένταση, δυο προπονητές με μεγάλη ένταση, και εγώ με την σειρά μου απολογούμαι για την συμπεριφορά μου, δώσαμε τα χέρια με τον αντίπαλο προπονητή στο τέλος. Η ΑΕΛ θα έπρεπε να ήταν πιο ψηλά αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι καλλιτεχνικό πατινάζ και όταν δεν βάζεις το τέρμα δεν παίρνεις βαθμούς.
Για το τι σημαίνει η νίκη αυτή στο φετινό πρωτάθλημα: Υπάρχει δρόμος δεν θέλω να σκέφτομαι το τέλος το είπα και παλιά. Είχαμε και άλλες τέτοιες νίκες. Άκουσα και εγώ ιστορίες για το τι μπορεί να γίνει στα μπαράζ αλλά κρατάμε μικρό καλάθι. Σήμερα δούλευα το πρωί με άλλους παίκτες στην προπόνηση και έπαιξαν άλλοι αλλά και πάλι είδα την ίδια νοοτροπία.
Για τον Γιοβάνοβιτς και την τρομερή απόκρουσή του: Είναι απλά τρομερός. Είχε ακόμη μια τέτοια επέμβαση με τον Ολυμπιακό. Είναι ένας απ’ τους λόγους που η ομάδα είναι πρώτη.
Για τους πανηγυρισμούς: Είδα τι γινόταν στον πάγκο, έχουμε κάποιους περίεργους τύπους εκεί που γούρλωσαν τα μάτια και άνοιξαν το στόμα πανηγυρίζοντας και έτρεξαν προς εμένα. Προσπάθησα να τους αποφύγω αλλά δεν είμαι τόσο γρήγορος όσο παλιά. Πανηγυρίσαμε μαζί και νομίζω πως έσπασα τον ώμο μου.
Για τον Ίντζια: Είμαι πολύ χαρούμενος απ’ τον Ίντζια. Εκεί που περίμενες να σκοράρει κάποιος απ’ τον πάγκο, το έκανε αυτός. Με κάνει πολύ χαρούμενος όταν παίκτες απ’ τον πάγκο δίνουν λύσεις.