Η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την Τσέλιε στο στάδιο «Ζ’ντέζελε» στη Σλοβενία, στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Λαρνακείς πλέον θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ».
Η Τσέλιε μπήκε πιο επιθετικά από την ΑΕΚ, η οποία όμως στη συνέχεια κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28’. Ένα λεπτό νωρίτερα δόθηκε πέναλτι στην ομάδα της Σλοβενίας για χέρι του Εκπολό. Ο Κοβάσεβιτς ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έβαλε σε θέση οδηγού την Τσέλιε. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα σχετικά νωρίς. Οι Λαρνακείς κέρδισαν πέναλτι στο 50’ για φάουλ του Στουρμ στον Εκπολό. Ο Μιλίτσεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 53’! Μάλιστα η ομάδα της Λάρνακας άγγιξε την ανατροπή στο 72’. Ο Εκπολό γύρισε στον Ροντέν, ο οποίος έκανε το σουτ από κοντά, αλλά ο Λέμπαν απέκρουσε με τα πόδια!
Τσέλιε: Λεμπάν, Νιέτο, Καρνίτσνικ, Βουκλίσεβιτς, Τιτισκίνας, Κβέσιτς, Ζαμπουκόβνικ, Κότνικ (89’ Τσιντί), Ιοσίφοβ, Κοβάσεβιτς, Στουρμ (64′ Αβντιλί).
ΑΕΚ: Αλομέροβιτς, Εκπολό, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρθία (83’ Ενρίκες), Λέντες, Πονς, Ροντέν, Ρούμπιο (90+2’ Λουκαΐδης), Τσακόν, Ανγκιέλσκι (80’ Σουάρεθ).
Κίτρινες: Καρνίτσνικ, Κβέσιτς, Λέμπαν / Ιδιάκεθ (προπονητής), Ρομπέρζ, Τσακόν, Ενρίκες
Διαιτητής (Γαλλία): Μπαστιάν Ντεσεπί (Βοηθοί: Μπρις Παρινέ Λε Τελιέ, Ζουλιάν Ολμπέρ
Τέταρτος διαιτητής: Τομά Λεονάρ (Γαλλία)
VAR: Μπενουά Μιγιό (AVAR: Ελίζα Ντοπέ)