HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΤον ψάχνει, αλλά δεν τον βρίσκει

Τον ψάχνει, αλλά δεν τον βρίσκει

Η εξεύρεση προπονητή αποτελεί προτεραιότητα στην Ανόρθωση. Άλλωστε, για να μπορέσει να γίνει σωστή δουλειά σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της ομάδας, θα πρέπει πρώτα να επιλεχθεί ο εκλεκτός για τον πάγκο. Αφού γίνει αυτό, είναι αυτονόητο ότι θα συζητηθεί μαζί του ο μεταγραφικός σχεδιασμός, βάζοντας και ο ίδιος στην εξίσωση τα δικά του «θέλω».

Ο αθλητικός διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου, μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθούν επί καθημερινής βάσης να βρουν τον προπονητή που θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Τον προπονητή εκείνο που θα καταφέρει να «σβήσει» από τη μνήμη (αν αυτό είναι εφικτό) των φίλων της ομάδας τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Είναι αλήθεια ότι αρκετοί φίλοι της Ανόρθωσης ακόμα δεν έχουν κατανοήσει γιατί ο Γεωργιανός προπονητής δεν παρέμεινε στην ομάδα. Είναι λογικό ότι όποιος και αν καθίσει στον πάγκο της ομάδας, θα έχει μία επιπλέον πίεση να διαχειριστεί, γιατί είτε το θέλει είτε όχι θα συγκρίνεται πάντα με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τις επιτυχίες που έχει κάνει.

Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που μέχρι στιγμής δεν υπήρξε και οποιαδήποτε αξιόπιστη είδηση για το θέμα. Γράφτηκαν πολλά τις προηγούμενες ημέρες, με αρκετούς υποψηφίους να παρελαύνουν από τα ΜΜΕ, αλλά επί της ουσίας τίποτα μέχρι στιγμής.

Η Ανόρθωση θα πρέπει να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές, αφού έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες. Τα κενά είναι αρκετά και θα πρέπει να καλυφθούν και χωρίς την πρόσληψη προπονητή δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις.

Η βαρωσιώτικη ομάδα θέλει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Η περσινή αποτυχημένη χρονιά από όλες τις πλευρές θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εφαρμόζεται ένα εντελώς διαφορετικό πλάνο λειτουργίας, με τον Νεόφυτο Λάρκου να είναι ο επικεφαλής για την υλοποίησή του. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές που θ’ αλλάξουν τη φιλοσοφία αλλά και τη νοοτροπία της ομάδας. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ο Νεόφυτος Λάρκου έτσι κι αλλιώς έχει την εμπειρία να το εφαρμόσει με επιτυχία.

Πέραν από το θέμα του προπονητή, στην Ανόρθωση προγραμματίζουν και όλα όσα αφορούν την προετοιμασία της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προετοιμασία θα γίνει σε δύο μέρη. Το πρώτο κομμάτι θα γίνει στις Πλάτρες και ακολούθως το βασικό στάδιο στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πολωνία. Την ίδια ώρα, γίνεται και προσπάθεια για να διευθετηθούν δυνατά φιλικά κατά την παραμονή της ομάδας στην Πολωνία.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης