Με… ανοικτές αγκάλες περιμένει τον Στέφαν Τσέποβιτς ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται στην Κύπρο εντός του Σαββατοκύριακου για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ΑΕΛ και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο κ. Κέρκεζ έχει μεγάλες προσδοκίες από τον ποδοσφαιριστή και η απόκτησή του είναι μια εξέλιξη που τον ικανοποίησε ιδιαίτερα.
Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Στέφαν Τσέποβιτς θα λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μέσα από το ειδικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί έτοιμος στο ξεκίνημα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της λεμεσιανής ομάδας. Την ερχόμενη Τρίτη η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για την Αυστρία, όπου θα προετοιμαστεί μέχρι τις 9 Ιουλίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ θα λάβει μέρος στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σιρόκι Μπριέγκ (Bοσνία/ Ερζεγοβίνη) – Βλάζνια (Αλβανίας). Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου στο Τσίρειο και ο επαναληπτικός μία βδομάδα αργότερα.