Ο Απόλλωνας πέρασε νικηφόρα από το «Στέλιος Κυριακίδης», επικρατώντας 2-0 του Ακρίτα Χλώρακας για την 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ.
Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 15’, όταν ο Ντουοντού έδωσε στον Τόμας, ο οποίος με ωραία προσποίηση και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Ο Απόλλωνας είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να πιέζει, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τον Καστέλ και τον Ντουοντού, που είχαν και δύο δοκάρια.
Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 81’, όταν ο Μαλεκκίδης εκμεταλλεύτηκε φάση διαρκείας στην περιοχή και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Απόλλωνας ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε δίκαια το τρίποντο, απέναντι σε έναν Ακρίτα που δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.