Στην ΑΕΛ το κλίμα έχει αλλάξει άρδην σε ό,τι αφορά την ομάδα, καθώς οι τρεις νίκες έχουν τονώσει την ψυχολογία των παικτών. Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι το κλίμα αλλάζει και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Στην ΑΕΛ βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και καιρό με συγκεκριμένο επενδυτή και όπως όλα δείχνουν μπορεί να προκύψει και συμφωνία. Ξέρουμε όμως όλοι ότι για τέτοιου είδους συμφωνίες χρειάζεται χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν. Όμως το ότι υπάρχει φως στο τούνελ είναι ό,τι καλύτερο. Έτσι και αλλιώς στην ΑΕΛ η νυν Διοίκηση έψαχνε εδώ και καιρό να βρει επενδυτή, ώστε να μην προκύπτουν συνεχώς θέματα οικονομικής φύσεως.
Ο χρόνος πάντως θα δείξει πού θα καταλήξουν οι σχετικές συζητήσεις και ίσως στη Γενική Συνέλευση που προγραμματίζεται τον Μάιο να προκύψουν εξελίξεις.
Τώρα στην ΑΕΛ προγραμματίζονται για τη νέα χρονιά. Η Διοίκηση έχει καταρτίσει το πλάνο της και θα τεθεί ενώπιον των μελών της για έγκριση ή όχι. Στην ΑΕΛ πάντως προτεραιότητα αποτελεί η εξόφληση των άμεσων οικονομικών οφειλών ώστε να μην αποτελούν βαρίδι για τη νέα χρονιά. Και όπως όλα δείχνουν οι 335.000 που χρειάζονται να καταβληθούν στο Φόρο Εισοδήματος θα εξευρεθούν.
Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα το Σάββατο έχει και παιχνίδι όπου στόχος είναι να κερδίσει και πάλι. Η έξοδος στη Λάρνακα κρύβει παγίδες, αλλά η λεμεσιανή ομάδα πάει με φόρα για το τρίποντο.