Homeatc-portalΤο ερωτηματικό για την ενίσχυση

Το ερωτηματικό για την ενίσχυση

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι θα αποφασίσει πότε θα γίνουν οι μεταγραφές.

 

Η μεταγραφική ενίσχυση αλλά και το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης με τη Δόξα στην Περιστερώνα είναι τα δύο πράγματα που απασχολούν την ΑΕΛ.

Οι διεργασίες για τη μεταγραφική ενίσχυση έχουν ξεκινήσει, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό κατά πόσο οι αποφάσεις θα ληφθούν πριν τον αγώνα της 11ης Ιανουαρίου ή μετέπειτα. Κάνουμε αναφορά στη συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς είναι ορισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Και όπως είναι τα δεδομένα σήμερα αποτελεί τελικό για την ΑΕΛ. Μόνο μέσω του κυπέλλου θα μπορέσει να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και τίτλο. Με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ορισμένος για τον περασμένο Νοέμβριο και μετατέθηκε μετά από κοινό αίτημα τον Ιανουάριο δεν δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΛ να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές από τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Όλα αυτά στριφογυρίζουν στο μυαλό του Τσέντομιρ Γιανέφσκι ο οποίος θα λάβει την απόφαση για το πότε θα γίνουν οι μεταγραφές. Σημειώνουμε ότι αν προκύψει και αποκλεισμός από το κύπελλο τότε το να γίνουν μεταγραφές θα είναι δώρο άδωρο.

Όπως και να έχει όμως, ο προπονητής της ΑΕΛ έχει ενημερώσει τη διοίκηση σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα. Είναι δεδομένο ότι θα γίνει μεταγραφή για την επίθεση. Από εκεί και πέρα παραμένει ως ανοικτό ζήτημα και το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν για να γίνουν οι μεταγραφές. Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί διάφορα ονόματα. Το μοναδικό δεδομένο που υπάρχει όμως είναι η διαγραφή του Μπάστος αφού ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός. Από εκεί και πέρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ταυτόχρονα ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι δεν θέλει να γίνουν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει, αφού όπως προαναφέραμε ίσως τους χρειαστεί στον αγώνα κυπέλλου.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό η ομάδα προετοιμάζεται για την επικίνδυνη έξοδο της ερχόμενης Τρίτης στην Περιστερώνα. Αντίπαλος η Δόξα η οποία «καίγεται» για βαθμούς και προσπαθεί να ξεκινήσει την αντεπίθεση της. Η ΑΕΛ όμως χρειάζεται και αυτή βαθμούς ώστε να μπορέσει να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι προετοιμάζει την ομάδα γνωρίζοντας από τώρα ότι δεν θα έχει στη διάθεση του τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές. Μιραλάς, Φιλίποβιτς, Πάβλοβιτς και Νεοφύτου δεν θα βρίσκονται στην αποστολή. Εκείνο που προβληματίζει ουσιαστικά είναι η απουσία τού Μιράλας, με τον Παπαφώτη να είναι αυτός που κατά πάσα πιθανότητα θα τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης