HomeSliderTo «διαμάντι του Νείλου»-Ρεαλιστικά ομιλούντες

To «διαμάντι του Νείλου»-Ρεαλιστικά ομιλούντες

Η Ανόρθωση έκανε το «μπαμ» με την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα. Ο 28χρονος Αιγύπτιος διεθνής εξτρέμ είναι ένας εξαιρετικός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αίγυπτο είναι ο δεύτερος καλύτερος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε η χώρα τα τελευταία χρόνια, μετά τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ.

To «διαμάντι του Νείλου» είναι γνωστός μας από την παρουσία του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναιτωλικού, του ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου, της Λάρισας και του Βόλου.

Κανείς δεν αμφισβητεί το ταλέντο και την ποδοσφαιρική αξία του Αιγύπτιου. Η απόκτηση του σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό στους οπαδούς της Ανόρθωσης… Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο αλλά… Από τις ομάδες που πέρασε δεν κατάφερε να στεριώσει λόγω του χαρακτήρα του… Τόσο η εξωγηπεδική ζωή του όσο και οι συχνοί καυγάδες με προπονητές και συμπαίκτες του έχουν στιγματίσει την καριέρα του, η οποία δεν εξελίχθηκε όπως πολλοί περίμεναν.

Πλέον με τη «Μεγάλη Κυρία» θα έχει ίσως μία τελευταία ευκαιρία να προσηλωθεί στο ποδόσφαιρο και να κάνει μία νέα… εκκίνηση στην καριέρα του. Άλλωστε με το Μουντιάλ 2022 να πλησιάζει γίνεται αντιληπτό ότι έχει ακόμη ένα επιπλέον κίνητρο για να δείξει το καλό του πρόσωπο στην Ανόρθωση.

Χρίστος Τζιοβάνη


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης