HomeΟΜΑΔΕΣΤο χειρότερο για το ΑΠΟΕΛ είναι ότι δεν πείθει

Το χειρότερο για το ΑΠΟΕΛ είναι ότι δεν πείθει

Η παρατεταμένη… ανομβρία συνεχίστηκε για το ΑΠΟΕΛ, που όχι μόνο δεν έδειξε σημάδια ανάκαμψης αλλά με την ήττα από τον Ολυμπιακό έμεινε καθηλωμένο στην 11η θέση με 10 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δείχνουν αδυναμίες σε όλες τις γραμμές, γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό όσον αφορά στο σχεδιασμό της ομάδας. Οι πλείστοι από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες μιας ομάδας που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο, με ελάχιστες εκλάμψεις.

Το δείγμα του ΑΠΟΕΛ είναι αρνητικό τόσο από πλευράς συγκομιδής όσο και από πλευράς εμφανίσεων και αυτό προβληματίζει περισσότερο τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσίας. Ο Μικ Μακάρθι έχει την ευχέρεια για τέσσερις προσθήκες τον Γενάρη, όμως αφενός δεν είναι αρκετές για να καλύψουν τις αδυναμίες αφετέρου θα πρέπει να πορευθεί μέχρι τότε με το υφιστάμενο υλικό.

Ο Ιρλανδός καλείται να βρει τρόπους για να βάλει την ομάδα σε τροχιά επιτυχιών, αφού ο κίνδυνος να χαθεί πρόωρα η σεζόν είναι πλέον ορατός.

Την Τετάρτη το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Δόξα στο ΓΣΠ σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής και η νίκη μοιάζει με μονόδρομο, προκειμένου να φανεί φως στην άκρη του τούνελ. Στη 12η αγωνιστική θα έχει έξοδο κινδύνου με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα, με τον Ανουάρ εκτός πλάνων, αφού συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης