HomeΔΙΕΘΝΗΤη γλίτωσαν μόνο με πρόστιμο οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης για τους πανηγυρισμούς τους κόντρα στην Ατλέτικο

Τη γλίτωσαν μόνο με πρόστιμο οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης για τους πανηγυρισμούς τους κόντρα στην Ατλέτικο

Γλίτωσαν την ποινή αποκλεισμού από την UEFA οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία είχε ανοίξει έρευνα για πιθανή παραβίαση του Πειθαρχικού Κανονισμού εις βάρος των ΕμπαπέΡούντιγκερΒινίσιους και Θεμπάγιος, λόγω των προκλητικών πανηγυρισμών τους με χειρονομίες στο «Μετροπολιτάνο», μετά την πρόκριση της «βασίλισσας» κόντρα στην Ατλέτικο, για τη φάση των «16» του Champions League.

Ωστόσο, η UEFA αποφάσισε να μην τιμωρήσει Εμπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος με χρηματικό πρόστιμο (40.000 ευρώ στους δύο πρώτους και 20.000 ευρώ στον τρίτο), αφήνοντας ατιμώρητο τον Βινίσιους. Έτσι, όλοι τους θα βρίσκονται στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Άρσεναλ(08/04, 22:00).

Η UEFA πάντως προειδοποίησε τους Εμπαπέ και Ρούντιγκερ ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί η ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά από μέρους τους, τότε θα τιμωρηθούν με ποινή μίας αγωνιστικής.

 

ΣΠΟΡ FM 94.6


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης