ΑρχικήSliderΤι ετοιμάζει ο Χένρικσεν;

Τι ετοιμάζει ο Χένρικσεν;

Αρκετές απουσίες θα έχει απόψε (20:45) η Μίντιλαντ στον αγώνα με την ΑΕΚ στη Δανία, για τον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος Δανός τερματοφύλακας, Γιόνας Λοσλ ήδη προπονείται με την Μπόρνμουθ και όπως φαίνεται θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μίντιλαντ παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται μέχρι το 2025 με συμβόλαιο.

Επίσης, ο διεθνής Δανός εξτρέμ, Πιόνε Σίστο έχει τεθεί εκτός ομάδας για πειθαρχικούς λόγους, ενώ ο Ζούνιορ Μπρουμάντο προσπαθεί να επανέλθει από τραυματισμό.

Έτσι, με βάση τα πιο πάνω ο προπονητής της Μίντιλαντ Μπο Χένρικσεν θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-4-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Όλαφσον με τους Ντάσγκαρντ, Σβιατσένκο και Θίτσοζεν να αποτελούν την τριάδα στην άμυνα. Άντερσον και Παουλίνιο θα είναι στο δεξί και αριστερό «φτερό» της μεσαίας γραμμής αντίστοιχα. Εβάντερ και Ονιέντικα θα είναι στη μεσαία γραμμή. Ίσακσεν και Τσιλούφια θα είναι στο δεξί και αριστερό «φτερό» της επίθεσης αντίστοιχα με τον Ντρέιερ να είναι στην κορυφή.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης