HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΘέλει (ΑΡΗΣ)τα και στο Κύπελλο

Θέλει (ΑΡΗΣ)τα και στο Κύπελλο

Η Ομόνοια παραμένει στον… πλανήτη Άρη, αλλά είναι απόλυτα προσγειωμένη για το νέο ντέρμπι με τη λεμεσιανή ομάδα. Το «τριφύλλι» έδειξε πως ξεπέρασε το σύνδρομο με την «ελαφρά ταξιαρχία», καθώς πέτυχε δύο νίκες στα πλέι οφ, με την τελευταία το περασμένο Σάββατο και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο (3-0).

Εντούτοις, ο αυριανός πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου στο «Άλφα Μέγα» είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Οι «πράσινοι» γύρισαν σελίδα αμέσως μετά την τελευταία τους επιτυχία και δουλεύουν εντατικά με βασική επιδίωξη να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι, ούτως ώστε να κλείσουν τρίλιζα σερί επιτυχιών επί του αντιπάλου τους.

Ο Γιάννης Αναστασίου ευελπιστεί ότι οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιαστούν με την ίδια διάθεση και συγκέντρωση σε μια αποστολή που απέκτησε υψηλότερο βαθμό δυσκολίας λόγω του προηγούμενου αγώνα. Το πιο σημαντικό για την Ομόνοια είναι να κάνει το δικό της παιχνίδι και να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, προκειμένου να βρεθεί σε τροχιά πρόκρισης. Η ομάδα έδειξε πως στις καλές της μπορεί να αντιμετωπίσει επιτυχώς οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό θέλει να πράξει αύριο.

Το κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» είναι εξαιρετικό και η ψυχολογία άριστη, αφού η ολοκλήρωση της αγωνιστικής αναθέρμανε τις πιθανότητές της για τον τίτλο. Με τη διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς και αγώνες με ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ στο πρόγραμμα δικαιούται να ελπίζει.

Το πρωτάθλημα, όμως, μπαίνει για λίγο στο περιθώριο, αφού η τρίτη σερί κατάκτηση του Κυπέλλου παραμένει βασικός στόχος της Ομόνοιας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός παραμένει πιστός στην τακτική του να βλέπει μόνο κάθε επόμενο παιχνίδι και τη δεδομένη στιγμή ασχολείται με το αυριανό.

Στην τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό για το πλάνο που θα παρατάξει ο κ. Αναστασίου, ο οποίος αναμένει τα νεότερα για τους τραυματίες. Η αγωνία όλων στην ομάδα εστιάζεται στον Φαμπιάνο, με τα δεδομένα να είναι εναντίον του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Από τη στιγμή που το πρόβλημα είναι στους προσαγωγούς, θεωρείται απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αμφίβολος παραμένει και ο Μάθιους, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Χαμάς και ο Στεπίνσκι θα προλάβουν τον αγώνα.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, αμφότεροι διεκδικούν με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα. Όσον αφορά τη θέση κάτω από τα δοκάρια, η πολύ καλή παρουσία του Ουζόχο στο παιχνίδι του Σαββάτου προκαλεί ανακούφιση, καθώς ο Νιγηριανός επιβεβαίωσε τις ικανότητές του και αποτελεί αξιόπιστη λύση.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι ο κ. Αναστασίου αποφάσισε όπως ο Κουλιμπαλί εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης