Με αντίπαλο την Ελλάδα συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ελπίδων (Κ-21) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Δασάκι» και θα αρχίσει στις 17:30 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cablenet. Η είσοδος για το φίλαθλο κοινό θα είναι ελεύθερη.
- :
Η αναμέτρηση θα είναι η τελευταία εντός έδρας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα με την ελπίδα για καλύτερη βαθμολογική θέση στον 4ο όμιλο.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Γιάννου Οκκά βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή για τον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα με τη Λευκορωσία. Όπως διαφάνηκε και μέσα από τις προπονήσεις, η τεχνική ηγεσία θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Βέλγος Αλεξάντρε Μπουκό.
- :
Στον πρώτο αγώνα που έγινε στις 25 Μαρτίου 2021 στην Αθήνα, οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία 0-0 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Ισλανδία (11 Ιουνίου) εκτός έδρας στο φινάλε των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά της διοργάνωσης. Όσον αφορά στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσει, επίσης εκτός έδρας, την πρωτοπόρο Πορτογαλία.
Αύριο Τρίτη θα διεξαχθεί ο αγώνας Λιχτενστάιν – Πορτογαλία και την Τετάρτη θα παίξουν Ισλανδία – Λευκορωσία.