Παίζει με την ΑΕΛ στο Δασάκι στο φινάλε του πρωταθλήματος, αλλά το μυαλό και η σκέψη όλων είναι στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Στο Δασάκι βλέπουν μόνο τελικό και τίποτε άλλο. Ο Εθνικός πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στο Κύπελλο, αλλά ήταν απογοητευτικός στο πρωτάθλημα και έπεσε στη Β’ Κατηγορία.
Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται ότι θα δώσουν το «παρών» τους στον σημερινό αγώνα για να εμψυχώσουν και να ντοπάρουν τον Ράζριτς και τους ποδοσφαιριστές ενόψει του τελικού. Κατά τα άλλα, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι τυπικής διαδικασίας ο υποβαθμισμένος Εθνικός θα παίξει απλά για να παίξει και θα αποχαιρετήσει την πρώτη κατηγορία.
Ο προπονητής Αντρέι Ράζριτς θα κάνει και σήμερα κάποιες δοκιμές. Θα προφυλάξει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει του τελικού. Ο Σλοβένος τεχνικός δεν έχει κανένα λόγο να ρισκάρει και παίκτες, όπως για παράδειγμα οι Ντούρις, Μάζουρεκ, Χουντόμπιακ, Ταρασόφς αναμένεται ότι θα προφυλαχθούν.
Αντίθετα, και σήμερα θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα οι Μ. Ηλία, Κ. Ηλία, Κουμής, Ντόλεζαλ, Κυπριανού.
Νίκος Μουλαζίμης

