Στο ΑΠΟΕΛ η σκέψη είναι αποκλειστικά στραμμένη στον αγώνα του Σαββάτου με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι «γαλαζοκίτρινοι» το μόνο που θέλουν είναι το τρίποντο για να συνεχίσουν την πορεία τους προς κατάκτηση του τίτλου, ευελπιστώντας ότι ο πρωτοπόρος Απόλλωνας θα στραβοπατήσει.
Το παιχνίδι σαφώς και δεν θα είναι εύκολο, αλλά το ΑΠΟΕΛ ξέρει τον τρόπο πώς να φύγει από τη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας από χθες, περιμένοντας του διεθνείς Θεοδώρου και Μιχαήλ να επιστρέψουν αύριο. Επιπλέον, αναμένει να δει και τι θα γίνει με τους τραυματίες. Ντε Βινσέντι, Βινίσιους, Οκριασβίλι και Σκουφέτ θα αξιολογούνται καθημερινά έτσι ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αν θα μπορέσουν να είναι έτοιμοι.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο μοναδικός που έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμος είναι ο τερματοφύλακας Σκουφέτ. Από κει και πέρα κάποια μικροπροβλήματα που είχαν οι Καρώ, Κβιλιτάια και Σάβιτς έχουν ξεπεραστεί, με τους τρεις εκτός απροόπτου να είναι στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού.
Όπως και να έχει, ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει μάθει να ζει με σημαντικές απουσίες παικτών. Ωστόσο, καλείται να βρει και τις λύσεις ώστε η ομάδα το Σάββατο να παρουσιάζει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Υπενθυμίζουμε ότι στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα η ομάδα υστέρησε αρκετά.

