Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα τσουγκρίσουν… αβγά στο «Ηλίας Πούλλος», αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν χαλάρωση. Πρόσθετα, η ομάδα χρειάζεται δουλειά σε αρκετούς τομείς, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του επαναληπτικού με την Πάφος FC στις 26 Απριλίου και ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο τον διαθέσιμο χρόνο.
Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε ρεπό στους «τριφυλλοφόρους» χθες και σήμερα και το Μεγάλο Σάββατο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις χωρίς άλλο διάλειμμα, αφού προηγείται ο αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στις 21 του μήνα.
Το ευχάριστο για τον προπονητή των «πρασίνων» είναι ότι η προετοιμασία για τις επικείμενες υποχρεώσεις θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου χωρίς απουσίες. Οι Χαραλάμπους και Παναγιώτου επανήλθαν ήδη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ως εκ τούτου υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.
Με την επιστροφή στις προπονήσεις θα αξιολογηθεί η κατάσταση του Μάθιους, όμως τα νέα για τον τραυματισμό του είναι θετικά, αφού το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί δεν είναι σοβαρό. Εκφράζεται αισιοδοξία ότι ο Ουαλός αμυντικός θα προλάβει το παιχνίδι του Κυπέλλου και ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασής του θα διαφανεί το πότε θα μπει σε φουλ πρόγραμμα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις ενδείξεις, ο κ. Αυγουστή θα έχει αυξημένες επιλογές για να προετοιμάσει την ομάδα, ούτως ώστε να είναι συνεπής στο ραντεβού της χρονιάς, στο οποίο η πρόκριση στον τελικό είναι ο μόνος στόχος. Υπενθυμίζουμε ότι οι Κούσουλος, Μπεζούς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς του Κυπέλλου.
Γιώργος Χατζηαντώνης


