Καμία έκπληξη δεν σημειώθηκε στην υπόθεση Χοακίν Γκόμεθ στην Ανόρθωση. Ο Ισπανός προπονητής ανακοινώθηκε χθες και ξεκίνησε τη δουλειά με στόχο την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ. Πάντα σε συνεργασία με τον Απόστολο Μακρίδη, θα επιδιώξει να παρουσιάσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα μπορεί να διεκδικήσει υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα.
Μαζί με τον κ. Γκόμεθ ανακοινώθηκε και ο Ντάνιελ Φερέιρα, ο οποίος θα είναι στο πλευρό του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Ο κ. Γκόμεθ είναι ενημερωμένος από τον Απόστολο Μακρίδη, για όλες τις κινήσεις που έγιναν έως τώρα. Θυμίζουμε ότι η Ανόρθωση έχει συμφωνήσει με τους Παναγή, Τάντι και Κατελάρη τους οποίους και θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά τις μεταγραφές από το εξωτερικό, ο κ. Μακρίδης δίνει έμφαση στη Λατινική Αμερική. Αυτό έκανε σε μεγάλο βαθμό κατά την παρουσία του στον Εθνικό Άχνας και έφερε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν τη διαφορά. Ο κ. Γκόμεθ γνωρίζει (λόγω καταγωγής), αρκετά καλά την ισπανική αγορά και δεν αποκλείεται να μελετήσει κάποιους παίκτες με στόχο την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ. Όλα αυτά τα θέματα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα. Για την Ανόρθωση είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας ανακοινώθηκε έγκαιρα και θα μπορεί να βοηθήσει στη σωστή στελέχωση του ρόστερ.
Όπως έγινε γνωστό από χθες, ο Άνταμ Γκιούρτσο είναι πιθανόν να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας λόγω της επιθυμίας του να επιστρέψει στην Ουγγαρία. Εκεί βρίσκεται η οικογένειά του, την οποία δεν θέλει να στερηθεί για ακόμα ένα χρόνο.