Κύριοι της ΚΟΠ, το γυναικείο ποδόσφαιρο πεθαίνει στην Κύπρο και αυτό είναι γεγονός. Από το γυναικείο πρωτάθλημα φέτος έχουν ήδη αποχωρήσει δύο ομάδες λόγω των οικονομικών προβλημάτων και στο εγγύς μέλλον δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν υπάρχουν και άλλες αποχωρήσεις.
Η Εθνική Γυναικών έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα, όπως τον ρουχισμό (σ.σ. αγωνίζονται με παλιές στολές χωρίς καν ονόματα), τις αμοιβές, τα πριμ κτλ.
Εάν πράγματι η ΚΟΠ θέλει να βοηθήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο και να το σώσει από την καταστροφή, θα πρέπει να το αποδείξει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.
Λαμβάνοντας υπόψιν μάλιστα και τις πρόσφατες επιτυχίες της Εθνικής Γυναικών, δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι απέδειξαν ότι αξίζουν την επιβράβευση.
Μιζούρι Φοξ Τρότερ