Πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κάνει σήμερα η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λάρνακας θα φιλοξενήσει στις 19:45 τη Ρεν στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της διοργάνωσης. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, την ίδια ώρα, η Φενερμπαχτσέ θα φιλοξενήσει την Ντιναμό Κιέβου.
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι, όπως ανέφερε χθες στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η νίκη.
Από εκεί και πέρα, εκτός πλάνων του Ισπανού προπονητή για τον σημερινό αγώνα είναι ο τραυματίας Γκάμα. Επίσης, εκτός είναι και οι Ρομό, Κάσας, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα λόγω περιορισμών, καθώς και το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Ερνέστ Ασάντε.