HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Στόχος η απαρτία στο ξεκίνημα για την Πάφο

Στόχος η απαρτία στο ξεκίνημα για την Πάφο

Σε 10 ημέρες θα αρχίσει η προετοιμασία της Πάφος FC για τη νέα περίοδο, αφού θα αγωνιστεί στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με αφετηρία των επίσημων της υποχρεώσεων στις 11 Ιουλίου.

Κύριο μέλημα του Χουάν Κάρλος Καρθέδο είναι να ξεκινήσει δουλειά με την ομάδα κομπλέ και ο Ρομάν Ντουμπόφ εντείνει την προσπάθειά του για να κλείσουν όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη στελέχωσή της.

Η παραμονή του Τάνκοβιτς παραμένει προτεραιότητα για τη Διοίκηση και σύμφωνα με τις επίσημες τοποθετήσεις, οι δύο πλευρές είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, γίνονται ενέργειες με στόχο να παραμείνουν στην ομάδα οι Μπότσκαϊ, Πέπε, Ρους, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην Πάφο ως δανεικοί. Πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις με κοινό σημείο αναφοράς τον υψηλό βαθμό δυσκολίας τους, όμως ο κ. Ντουμπόφ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να κρατήσει τους εν λόγω ποδοσφαιριστές στην ομάδα.

Όσον αφορά στις μεταγραφές, θα γίνουν λίγες λίγες προσθήκες, αφού η ομάδα διαθέτει βασικό και ποιοτικό κορμό, ενώ στόχος είναι και η ενίσχυση του κυπριακού στοιχείου.

Το πλάνο ενίσχυσης περιλαμβάνει και την απόκτηση τερματοφύλακα, καθώς ο Ίβουσιτς θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου στη Γερμανία.

Σχετικά με την προετοιμασία, χθες ανακοινώθηκε ότι η πρώτη συγκέντρωση στο αθλητικό κέντρο «Νάσος Κωνσταντίνου» ορίστηκε για τις 13 Ιουνίου, ενώ την επομένη οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Στις 15 του μήνα η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα γίνει η προετοιμασία μέχρι τις 5 Ιουλίου και σύντομα θα ανακοινωθούν οι φιλικοί αγώνες που θα δώσει κατά την παραμονή της στο εξωτερικό.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης