HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΣτο ΑΠΟΕΛ περιμένουν τις προεδρικές τοποθετήσεις

Στο ΑΠΟΕΛ περιμένουν τις προεδρικές τοποθετήσεις

Από τη στιγμή που προαναγγέλθηκε η συνέντευξη του Πρόδρομου Πετρίδη για το βράδυ της Κυριακής στην πλατφόρμα της Cablenet, η αγωνία όλων στο ΑΠΟΕΛ χτύπησε… κόκκινο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν πολλά ανοικτά μέτωπα τον τελευταίο καιρό, με σημείο αναφοράς τις έντονες προσπάθειες της Διοίκησης της εταιρείας για συνεργασία με επενδυτές, ούτως ώστε να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα. Εξυπακούεται πως η έκβαση των επαφών θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τα επόμενα βήματα της Διοίκησης για τη νέα περίοδο. Ναι μεν έγινε πλέον αντιληπτή η ανάγκη για νοικοκύρεμα των οικονομικών του ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως εξίσου σημαντική παράμετρος είναι και η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα επιστρέψει σε πορεία πρωταθλητισμού.

Άλλωστε, το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ τερματίζει στην 5η θέση του πρωταθλήματος και τέθηκε εκτός διάκρισης στο κύπελλο, «προσυπογράφει» μια κακή σεζόν και καθιστά αναγκαία την ανασύνταξη.

Οι φίλοι της ομάδας ευελπιστούν πως θα ακούσουν καλά μαντάτα στο «καυτό» θέμα που αφορά στα οικονομικά. Λαμβάνοντας, μάλιστα, υπόψιν την εξαγγελία της Διοίκησης για ενημέρωση επί παντός επιστητού όταν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, γίνεται αντιληπτό πως ο πρόεδρος ίσως προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις.

Από αγωνιστικής άποψης, η ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο Δευτέρα την Πάφος FC στο ΓΣΠ. Και μόνο το γεγονός ότι η αντίπαλος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, δημιουργεί κίνητρο για μια νίκη γοήτρου. Ο Βαγγέλης Σάμιος θέλει να δει τους παίκτες του να επιστρέφουν σε καλές εμφανίσεις, έστω και για την «τιμή των όπλων».

Xθες, για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στον Αρχάγγελο διαμαρτυρόμενοι για τα δεδουλευμένα τους που δεν έχουν καταβληθεί από την εταιρεία.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης