HomeΟΜΑΔΕΣΕθνικόςΣτην Ισπανία και περιμένει ο Μπαντία…

Στην Ισπανία και περιμένει ο Μπαντία…

Ο πρώην προπονητής του Εθνικού βρίσκεται στην Ισπανία λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ο πατέρας του και θέλησε να βρεθεί δίπλα του. Από την Ισπανία θα αναμένει στο ακουστικό για τον νέο προπονητικό σταθμό στην καριέρα του. Να σημειωθεί πως ο Μπαντία δούλεψε και στην Πολωνία.

Από τον Εθνικό ο Μπαντία αποχωρεί ως πετυχημένος και στη δεύτερη του θητεία. Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη φορά ο Εθνικός τον πούλησε στην ΑΕΚ. Επίσης, τη χρονιά που ολοκληρώθηκε οδήγησε τον Εθνικό σε άνετη παραμονή. Η λογική λέει ότι ανέμενε πρόταση για ανανέωση και πως έφυγε από το «Δασάκι» με κάποια πίκρα, αλλά σαν φίλος.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Μπαντία, έμεινε μόνο η ανακοίνωση για τον Ούγκο Μαρτίνς. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν, ο Πορτογάλος προπονητής έβαλε και την υπογραφή του και τη νέα χρονιά θα είναι το νέο αφεντικό της ομάδας.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης