Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην διάσκεψη Τύπου πριν από τον αγώνα με τη Ρεάλ Μπέτις:
Ανυπομονούμε πολύ για το αυριανό παιχνίδι. Μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Αύριο θα εμφανιστούμε γενναίοι. Ελπίζω πως θα έρθει ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας. Θα είναι ένα παρά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”
Είναι αγώνας-κλειδί; “Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, θέλουμε να το απολαύσουμε χωρίς πίεση και έτσι τότε βγαίνουν τα καλύτερα παιχνίδια. Έχουμε παίκτες που γνωριζόταν κάθε λεπτομέρεια του αντιπάλου.
Ο Πελεγκρίνι είπε θα προσέξει την άμυνά του, αν παίξουν έτσι θα πιέσετε; Δεν έχει σχέση αν θα πιέσεις ψηλά ή όχι. Αν πιέσεις μπορεί να γίνει λάθος και να δεχθείς γκολ. Τακτικά θεωρώ είμαστε παρά πολύ καλή ομάδα. Η συγκέντρωση είναι το κλειδί.
Από πλευράς των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Γιανίκ Γκομίς:
Έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε με τη Μπέτις. Θελουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε χωρίς πίεση”


