Ο 28χρονος χαφ αναμένεται να πατήσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» περίπου στις 22:30 το βράδυ και στη συνέχεια να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με τους «Κυανόλευκους».
Ο Κράιντς μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στο «6» όσο και στο «8», αποχαιρετώντας μετά από ενάμιση χρόνο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και κάνοντας τη διαφορά ως αρχηγός, παίζοντας μάλιστα και στο τελευταίο της παιχνίδι στην εκτός έδρας ήττα από την
Ομόνοια Αραδίππου (4-1).
Ο Αυστριακός μέσος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή αύριο (21/1), αφού ανακοινωθεί και επίσημα και να είναι διαθέσιμος για τον προπονητή του Γιάννη Πετράκη για την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (24/1, 15:00).
Δεν αποκλείεται ο Κράιντς να πάρει φανέλα βασικού για τον Ηρακλή στην Ήπειρο, καθώς έχει ήδη αγωνιστικό ρυθμό.
sdna.gr