Αρχίζει σήμερα η ημιτελική φάση των πλέι οφ για το Πρωτάθλημα Αllwyn Βόλεϊ Γυναικών, με τα φώτα στραμμένα στο λεμεσιανό ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Ολυμπιάδα θα υποδεχθεί τη Λεμεσός Βόλεϊμπολ.
Το παιχνίδι στην «Απόλλων Αρένα» είναι το πρώτο χρονικά (17:00) της ημέρας και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες της Λεμεσού ξεκινούν από… μηδενική βάση την προσπάθειά τους για πρόκριση στον τελικό. Η απόλυτη ισορροπία των δύο αντιπάλων αποτυπώνεται από τη μοιρασιά στις νίκες στην πρώτη φάση.
Αντίθετα, η Ολυμπιάδα αρχίζει από θέση ισχύος τις αναμετρήσεις με τη Λεμεσός Βόλεϊμπολ (18:00), καθώς οι δύο νίκες στην Α’ φάση τής δίνουν προβάδισμα 1-0 στη σειρά των ημιτελικών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Νεάπολη – Επιστροφή» και η προσφυγική ομάδα θέλει τη νίκη για να βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση, που κρίνεται στις τρεις νίκες. Οι φιλοξενούμενες θα επιδιώξουν την έκπληξη, ούτως ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την υπέρβαση.
Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει και δύο αγώνες για τον Β’ όμιλο (θέσεις 5-8). Ξεχωρίζει το βαρωσιώτικο ντέρμπι Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα (17:00) στο «Σωτήρειο», καθώς τα παιχνίδια των δύο ομάδων στην κανονική περίοδο ήταν αμφίρροπα. Αντίθετα, στο «Θεμιστόκλειο» η ΑΕΚ είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με τον γηπεδούχο Κούρρη Ερήμης (19:00).


