HomeSliderΣασπένς, ανταγωνισμός, εκπλήξεις, αλλά και αγγαρεία

Σασπένς, ανταγωνισμός, εκπλήξεις, αλλά και αγγαρεία

Το φετινό Πρωτάθλημα CYTA τα έχει όλα: σασπένς, ανταγωνισμό, εκπλήξεις. Στον Α’ όμιλο, όπου γίνεται η μάχη για τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια η αγωνία έχει «χτυπήσει» κόκκινο!

ΑΠΟΕΛ, Άρης και ΑΕΚ είναι οι βασικές διεκδικήτριες του τίτλου με τα μέχρι στιγμής δεδομένα… Ομόνοια, Πάφος FC και Ανόρθωση προς το παρόν διεκδικούν μόνο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Εάν θα μπορέσουν να μπουν σφήνα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα το μάθουμε με την πάροδο του χρόνου.

Από εκεί και πέρα, στον Β’ όμιλο υπάρχει αγωνία, καθώς γίνεται η μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά από την άλλη υπάρχει και μία «αδιαφορία». Οι μισές και συγκεκριμένα, Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΛ και Εθνικός Άχνας είναι βαθμολογικά αδιάφορες και τα παιχνίδια τους θα μοιάζουν με αγγαρεία.

Καρμιώτισσα, Οθέλλος, ΑΕΖ και Δόξα είναι οι τέσσερις ομάδες από τις οποίες οι τρεις θα υποβιβαστούν.

Μιζούρι Φοξ Τρότερ


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης