ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΡουτίνα οι απουσίες για το ΑΠΟΕΛ

Ρουτίνα οι απουσίες για το ΑΠΟΕΛ

Την Κυριακή το ΑΠΟΕΛ θα πάει στην Περιστερώνα για να αντιμετωπίσει τη Δόξα και το μόνο πράγμα που υπάρχει στο μυαλό είναι η νίκη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογία ελέω των τεσσάρων συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Παρά τις σημαντικές απουσίες σε κάθε αγώνα, τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να είναι συνεπής στα θετικά αποτελέσματα.

Το παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες, αλλά σαφέστατα το ΑΠΟΕΛ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η ανωτερότητα των «γαλαζοκιτρίνων» σε σχέση με την προσεχή αντίπαλο είναι εμφανής, αλλά αυτό από μόνο του δεν εξασφαλίζει το τρίποντο. Η σοβαρότητα και ο σεβασμός του αντιπάλου πρέπει να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στην αναμέτρηση, όπως επίσης το πάθος και η θέληση. 

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς να προκύπτουν οποιαδήποτε άλλα προβλήματα. Είναι δεδομένα εκτός οι τραυματίες Καρώ και Μπέλετς. Η κατάσταση των δύο θα αξιολογηθεί και από εβδομάδας για να διαφανεί πότε θα επιστρέψουν στη δράση. Απών αναμένεται να είναι και ο Σούσιτς, ο οποίος λογικά από εβδομάδας θα είναι κανονικά στις προπονήσεις. Αμφίβολοι παραμένουν οι Μορέιρα και Φεράρι, όπως επίσης και ο Κβιλιτάια. Ο τελευταίος έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή του αγώνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης